

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Някои от тях ще ви изненадат!
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Специалистите препоръчват да се ядат супи два или три пъти седмично през студения сезон
Хотелиери и ресторантьори се конкурират, предлагайки все по-високи възнаграждения на квалифицираните кадри, излизащи от училището
Хапвайте киноа
Какъв е подходът на всяка мъжка зодия към изненадите и любовта?
Винаги слагай продуктите в кипяща вода
Благодаря ти, че не забрави родния си град и стана негов посланик, каза Иван Алексиев
Включете банани към ежедневното си меню